Henning Mørkeberg profil
 
Det er en helt særlig oplevelse at være alternativ behandler, især når ens patienter er så glade og tilfredse, at de anbefaler os til venner og bekendte.
 
Som zoneterapeut og fysiurgisk massør med baggrund i traditionel kinesisk zoneterapi fra Helseskolen i Søborg har jeg altid været stolt af min uddannelse og glad for de mange gode oplevelser med klienterne.
 
Jeg er af naturen nysgerrig, og derfor har jeg observeret og funderet, hver gang jeg oplevede noget nyt under behandlingerne.  Der måtte være forklaringer på de gode resultater.  Hvordan kunne jeg fastholde min ny viden og videreudvikle den.  Jeg har diskuteret i ERFA grupper og været på flere kurser, som jeg mente kunne forbedre min opnåede erfaring.
 
I dag føler jeg, at jeg med rette kan kalde mig en dygtig håndværker, og at mine opnåede resultater berettiger mig til at videregive min viden til andre krops-behandlere, som har fantasi til at udvikle, forbedre og udbrede systemet.  Vi behandlere ved, at vi kan gøre en forskel gennem vor viden.  Tænk engang, hvis lægestanden også kunne få øjnene op for at anvende det, som kineserne anvendte med held allerede for flere tusind år siden.
 
Min uddannelses forløb:
TKZ- zoneterapeut i 1994 (registreret behandler – RAB)
Fysiurgisk massage i 1994
Kranio sakral massage i 1999
Praxis vertebralis i 2004/2005
Neuro muskulær zoneterapi i 2005
RAB registrering i 2006