Hej Henning !
Jeg lovede at vende tilbage til dig for at fortælle dig hvordan min venstre fod havde det efter at du behandlede mig om lørdagen d. 2. feb. Min fod har været øm lige siden, men det er en ømhed, som jeg kan genkende fra da jeg forstuvede den, da jeg var 14 år gammel. Jeg fortalte dig, at min fod havde en skærende smerte i trædepuden og på siden af foden lateralt for nylig. Det er forsvundet, og jeg føler at jeg kan træde normalt ned på den, som dengang før min skade.
 
Det skal du have en stor tak for!!! Jeg regner med at ømheden vil forsvinde efterhånden ved malleolerne, men det er pudsigt at jeg kunne mærke det samme smerteforløb, som jeg oplevede det dengang.
 
Iøvrigt kan jeg glæde dig med at fortælle dig at jeg bruger de teknikker vi lærte på kurset. 
 
En kvinde på ca. 60 år der er meget overvægtig og har gevaldige lændeproblemer med udstråling ned i balden og baglår har ikke haft det så godt før efter at jeg anvendte din teknik. Hun er blevet "ambassadør" for mig ved at fortælle at hun er blevet behandlet af mig til alle sine kollegaer og nu danser hun line dance og cykler uden problemer.
 
En anden positiv historie var, at en mand i starten af halvtredserne som har nakke, skulder og lændeproblemer var så omtåget efter behandlingen og sagde til mig, at han aldrig havde haft det så godt i sin krop som nu, og han fortalte mig, at han havde de mest pragt fuldeste dage efterfølgende.
 
Behandling i dag:
En kvinde i medio halvtredserne med hedeture og overgangsalder som jeg skulle give zoneterapi blev meget imponeret over den effekt i selve behandlingen, hvor jeg anvendte praxis vertebralis med at flytte energi fra galdeblæren over til SanJaio. Der var bingo med det samme, og min venstre hånd begyndte at ryste. Energierne var så høje, at hun lå og vibrerede samtidig. Det var en stærk oplevelse både for mig og klienten. Hun kunne mærke hendes krop blive udrenset. Jeg glæder mig til, når jeg skal se hende igen for at høre hvordan resultatet er blevet efterfølgende 

Det er skønt at få sådanne tilbagemeldinger.
 
Peter Hieronymus
Indertoften 7
3390 Hundested
Tlf. nr. 28119408
www.HieronymusZone.dk